Καλώς ήρθες στην ανανεωμένη υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband!

Μόνο η Vodafone σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις κάθε στιγμή την υπολειπόμενη χρήση σου σε πραγματικό χρόνο και να έχεις πλήρη έλεγχο των εξόδων σου ανανεώνοντας τη χρήση δεδομένων μόνο εφόσον το επιθυμείς.

Σημείωση: Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας αφορά αποκλειστικά συνδρομητές Vodafone Mobile Broadband για χρήση της υπηρεσίας εντός Ελλάδος και δεν είναι διαθέσιμη κατά την περιαγωγή.
vmbDivider
Έλεγξε το υπόλοιπο της χρήσης σου

Εάν είσαι Vodafone Mobile Broadband συνδρομητής μάθε εύκολα και με ακρίβεια τo υπόλοιπό σου για χρήση εντός Ελλάδος, στέλνοντας κενό SMS από την Vodafone Mobile Broadband εφαρμογή στο:

1223

Σημείωση: SMS χωρίς χρέωση. Η υπολειπόμενη χρήση αφορά σε χρήση της υπηρεσίας εντός Ελλάδος και δεν είναι διαθέσιμη κατά την περιαγωγή.

vmbDivider
Πακέτα χρήσης

Χρειάζεσαι επιπλέον χρήση δεδομένων;

Απόκτησε τώρα επιπρόσθετο πακέτο χρήσης δεδομένων και συνέχισε να απολαμβάνεις γρήγορο Internet! Στείλε SMS από την Vodafone Mobile Broadband εφαρμογή  με  τον κωδικό του πακέτου που επιθυμείς στο:

1223

Με αποστολή «1» η  χρήση σου ανανεώνεται κατά :

500 ΜΒ για 10€ (προγράμματα ογκοχρέωσης)

5 ώρες για 10€ (προγράμματα χρονοχρέωσης)


Με αποστολή «2» η  χρήση σου ανανεώνεται κατά :

200 ΜΒ για 5€ (προγράμματα ογκοχρέωσης)

2 ώρες για 5€ (προγράμματα χρονοχρέωσης)


Σημείωση: SMS χωρίς χρέωση. Το επιπρόσθετο πακέτο χρήσης ισχύει για 30 ημέρες και αφορά σε χρήση της υπηρεσίας εντός Ελλάδος και δεν είναι διαθέσιμο κατά την περιαγωγή. Για την αγορά επιπρόσθετου πακέτου χρήσης είναι απαραίτητη η συναίνεση του ιδιοκτήτη της σύνδεσης.