Καλώς ήρθες στην υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband!

Στη σελίδα αυτή μπορείς να ελέγχεις την υπολειπόμενη χρήση σου σε πραγματικό χρόνο και να ενεργοποιείς επιπρόσθετα πακέτα Internet όποτε εσύ επιθυμείς.

Tips:

 Για να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στο υπόλοιπο σου και στα διαθέσιμα πακέτα Internet, θα πρέπει να επισκεφθείς τη σελίδα μέσω της Vodafone Mobile Broadband σύνδεσης σου.

Σε περίπτωση που εξακολουθείς να μην έχεις πρόσβαση, έλεγξε ότι η διεύθυνση στην address bar του browser σου ξεκινάει από http (και όχι https). Εναλλακτικά, δοκίμασε να επισκεφθείς τη σελίδα από διαφορετικό browser (συνίσταται Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari) ή έλεγξε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του browser σου.

Η χρήση της παρούσας σελίδας αφορά αποκλειστικά συνδρομητές Vodafone Mobile Broadband, για χρήση της υπηρεσίας εντός Ελλάδος και δεν είναι διαθέσιμη σε κατάσταση roaming.

vmbDivider
Έλεγξε το υπόλοιπο της χρήσης σου

Τώρα έχεις τον απόλυτο έλεγχο της σύνδεσης σου. Επισκέψου την παρούσα σελίδα, μέσω της Vodafone Mobile Broadband σύνδεσης σου και ενημερώσου οποιαδήποτε στιγμή για την υπολειπόμενη χρήση σου.

 Εναλλακτικά, κάνε δωρεάν εγγραφή στο Μy Account εδώ για να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο σου αλλά και να πληρώνεις το λογαριασμό σου εύκολα, γρήγορα  και με ασφάλεια.

vmbDivider
Πακέτα χρήσης

 Χρειάζεσαι επιπλέον data;

 Επισκέψου την παρούσα σελίδα από την Vodafone Mobile Broadband σύνδεση σου και ενεργοποίησε το επιπρόσθετο πακέτο Internet που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Tips:

 - Για να έχεις πρόσβαση στα διαθέσιμα πακέτα Internet του προγράμματος σου, θα πρέπει να συνδεθείς από την Vodafone Mobile Broadband σύνδεση σου

- Σε περίπτωση που εξακολουθείς να μην έχεις πρόσβαση, έλεγξε ότι ο browser δεν σε έχει κάνει redirect σε https από http. Εναλλακτικά, δοκίμασε να επισκεφθείς τη σελίδα από άλλο browser (συνίσταται Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari) ή έλεγξε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του browser σου.

 - Για την αγορά επιπρόσθετου πακέτου χρήσης είναι απαραίτητη η συναίνεση του κατόχου της σύνδεσης